18.1 C
New York
szerda, május 18, 2022

Dinnye szezON

Most egy egyszerű oldalt készítettem, kicsit , vagy inkább túlságosan tért adva a lécsorgatós, medence parti dinnyézésnek. Mert hát nálunk így az igazi 🙂 .

A Piatek Sunshine készletét használtam, abból is egy kellemes, finom mintázatú rózsaszínes oldalt választottam a dinnyés háttérnek. Átlátszó gessoval kentem le, majd száradás után a gyümölcsös, 141-es számú AALLandCreate bélyegzőt használtam, és fehér domborító porral emeltem ki a részletgazdag mintát, amit majd teljesen be is építettem…

Hangolódva az Anna féle Sunshine albumkészítő workshopra,  a készlethez tartózó kivágóív elemeit kivágtam, és ezeket a Scrapiniec magyar nyelvű felirataival, a vidám nyári chipboardokkal, és a készlet matricáival kombináltam. Biztos, hogy az az album nem dinnyefókuszú lesz, sőőőt, szerintem ezen készletet megtekintve bárki inkább gondol a kellemes, pálmafás, koktélozós nyárra, a citrusos frissességre, a kényelmes ralaxálós pihenésre, mintsem a dinnyelé csorgatásra.

Többször és több lépcsőben folyt a vízfesték, és a fröcskölés is kicsit túlzásba ment, de most ez így esett jól.  Kevés zöld sizalt használtam még, pár fehér, vágókéssel készített levél ágacskát, no meg sok-sok szemcsés díszítőelemet, és konfettit.

Az oldal széleit fekete tollal kereteztem, beleírva a dátumot és a rövid történetet, hogy Vandus dinnyét eszik a medenceparton. Nekem ez is a nyár fontos része, így ez a cuki, édes pillanat ebben a formában is megmarad számunkra.

Mindenkinek vidám, színes nyarat kívánok!


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!


Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,312KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink