15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Dekoráció az absztrakt jegyében + egy bónusz oldal :)

Ebben a hónapban a rózsaszín-sárga kombó ragadott meg a palettáról, emellett igyekeztem absztraktot alkotni…:)

Két dolgot készítettem, az egyik egy ‘altered art’ kategóriába sorolható meg-mixed médiázott fa vágódeszka alap, a másik pedig egy kasírozott vászon; mindkettő egy rajzterem falát fogja díszíteni. Mondanám, hogy pont így terveztem, de nem így volt 😀 inkább ilyen lett menet közben.

Az eljárás nagyjából hasonló volt: gessoval alapoztam, majd pacáztam a színeket. A sárga szivárványpor, a rózsaszín mist és mist) A vászonra került némi stencilezés is – lila festéket kevertem modellező pasztába. Érdekes módon ez is úgy megrepedezett, mintha repedőpaszta lett volna, érdekes textúrát hozva létre.

A feliratokat mindkét alapon selyempapírból tépkedtem ki, és gél médiummal ragasztottam le. Kicsit stencileztem ( a vásznon alkohol alapú tintát masszíroztam át a stencil apró lukain, a fa alapon pedig az egyik stencil mintáját tűfilccel rajzoltam át), majd pecsételtem végül, illetve a vásznon fekete tűfilccel kiemeltem egyes elemeket.


Végül mutatom a bónuszként, csak saját örömömre készült oldalamat, ahol ugyanezt a vezérfonalat követtem, vagyis sárga-pink kombó, stencilezés, fekete tűfilc, pecsételés. Itt jegyezném meg, hogy ezek az új AAll And Create pecsétek egyike jobb, mint a másik. Szuper minőség, tökéletes lenyomat, és ami nekem mindig is nagyon fontos volt: nagyon sokoldalú felhasználhatóság jellemzi őket. Most a 8-ast (felirat) és a 80-ast használtam.


Köszönöm, hogy itt jártál, remélem, elég “absztraktok” lettek a mai alkotásaim… 🙂

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink