27.7 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Cukiságok – Szilágyi Marianna

Szeretem, amikor cuki és huncut fotók készülnek a lányokról. Születésük óta igyekszem megszervezni, hogy legalább évente sikerüljön eljutnunk egy fotózásra, hogy legyen családi fotónk is, … mert ugye aki kattintgat (ez vagyok én) az sokszor lemarad a képekről. A fotózásokat persze nem sikerül mindig katonásan végig „ülni”, ilyenkor születnek azok a képek, amelyek az én kedvenceim lesznek. 

A csajok most is bujkáltak, huncutkodtak a díszletek között, és szerencsére a fotós nem tétlenkedett, hanem elkapta ezen pillanatokat. Köszönöm! 

Amikor ezt a fényképes díszt készítettem még nem ismertem a december havi kihívás részleteit, … így csak az én kis téli csillogós világom jelent meg rajta a cuki lánykáimmal. 

Nagy átalakulások sorozata volt ez az alkotás, … alapvetően oldalnak indult, … az alapot ( Brr… it’s cold outside kollekció fa mintás lapja) gessoval átkentem, repesztőpasztával díszítettem, stencileztem is rá csillagokat és hópelyheket, elrendeztem rajta a fotókat és a tervezett kiegészítőket, … és ekkor az összeállítás helyett az oldalt szétvágtam és rámába foglaltam. Ajándékként anyukám biztos jobban örülne neki, mintha csak nekem lenne egy ilyen oldalam – gondoltam és ez követően az eredeti elképzelésemet újragondoltam. A kollekció díszítőelemeit kiegészítettem Scrapiniec chipboardokkal (Believe in MAGIC – kis és nagy kör keret), a készlet papírjaiból készített kivágatokkal és sok-sok szemcsés, darás díszítővel, amit Gel mediummal vittem fel. Címként a már magyar nyelvű chipik közül a cukit választottam. … és a sok áttervezés miatt a végén festettem csak le fehér gessoval a keretet, és tompítottam itt-ott a színeken. Még egy kis bélyegzés és kész… 

Ajándék lesz, szeretettel készült, hogy mosolyt csaljon anyukám arcára, amikor csak ránéz. 

Szép napot és jó alkotást kívánok Mindenkinek, hiszen vár Minket a csodálatos Galamour stílusgyakorlat, járt a Mikulás, jön a Karácsony, és a DD is napi szintű elfoglaltság az ajándékkészítések mellett… sok-sok szeretettel teli téma! 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink