20.3 C
New York
péntek, május 27, 2022

Cukiság

Nagyon hideg van, .. tudom, mert tél van, .. viszont ahogyan megérkezett ez a csodás papírkészlet nem tudtam letenni. Egy kis tavaszt és virágzást csempésztem az otthonunkba, a szívembe.

Vanda lányom ovis (karácsonyi , mert ugye tél van…J) fotózásán készült fénykép nagy kedvencem lett. Hagytam a körítést és a lényegre fókuszáltam, az én csupaszív, mosolygós, vidám kis tündérkémre, aki napokon belül 6 éves lesz, …. Bizony, .. el sem hiszem.. és mindennap csodálom.

Amint elkezdtem készíteni ezt a dekort , ő azonnal azt kérte, hogy ez is egy szülinapi ajándék legyen neki, a szobájába. Természetesen boldogan teljesítem ezt a kívánságot is, és így már tökéletesen biztos vagyok benne, hogy a papírkészlet és a fotó megtalálta egymást.

Alapnak balsa fát használtam. Sörkartont is lehetett volna, de most erre a puha típusú falécre esett a választásom. Még régebben vásároltam és most ahogyan rápillantottam tudtam, hogy erre fogok alkotni. Könnyű vele dolgozni, festhető, vágható, kicsit papírszerű, de mégsem. Három különböző méretűre vágtam és eltolásosan rendeztem el. A fa széleit fehér gessoval kentem át, de néhol meghagytam a fa erezetét… amit persze a végére sikerült szinte eltüntetnem is. Ez a fa olyannyira puha, hogy még tűzőgépet is be tudtam vetni az összeillesztésnél, illetve a szeretett Crop-a-Dile-om is könnyen boldogult vele az akasztó helyének előkészítésekor.

A lapokat, amiket a Piatek Till We Meet Again maxi kollekciójából választottam méretre vágtam, széleit kicsit megtéptem, öregbítettem, és körbe is varrtam. Átlátszó gessoval kezeltem, mert még nem tudtam mennyire fogom festeni a hátteret. Jól tettem, mert végül elég sok festék került rá.

Az AALL&Create 119-es, és 81-es bélyegzőit  használva, a Stampendous Shabby domborító porral  tettem egyedi mintássá a hátteret. Használtam még az 50-es pecsétet is (ez amúgy igazi JollyJoker, mindenhol használható szuper készlet) és az új írásos kedvencemet is.

A kivágóív elemeit, pár csipkepillangót és egy kis szizált illesztettem a kivágott fotó köré. A címet a Scrapiniec szeretve chipboardjáról választottam és a készlethez tartozó matrica ívről egészítettem ki.

13art festékpalettájának a lazac színét használtam a fehérrel együtt, azzal festettem meg a kis szívecske formájú chipboard virágokat is és azzal színeztem az alapot is.

Díszítő elemnek még Ayeeda Mini mikrogyöngyöket használtam ezüst és fehér színben, valamint Nuvo konfettit fehér kis köröcske formában.

A széleknél és a szalagnál használtam még egy kis szürke csipke szalagot, csak úgy, … mert szeretem .

A kész dekor, ahogyan már írtam, Vandusom ajándéka.

Csodás ez a készlet, használjátok Ti is örömmel!

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!
Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,332KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink