18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

Csodás búcsú oldalak Fiáth Mónitól és Pogány Ilditől

Egy csodás éven vagyunk túl, melyben több fantasztikus scrappert ismerhettünk meg a Sugallatok Mixed Media ScrapKörben. Volt olyan szerencsék, hogy közülük ketten is csatlakoztak hozzánk, mint vendégalkotók. Most eljött a búcsú ideje, de ígérjük, hogy a jövőben találkozhattok még a munkáikkal itt a blogon.
Ezúton szeretném megköszönni Móninak és Ildinek, hogy elérte őket is a mixed media szele és velünk repültek 2016-ban! Szárnyaljatok továbbra is csajok!
Fogadjátok szeretettel Móni és Ildi lélegzetelállító karácsonyi inspirációját!

Fiáth Móni

Amennyire nem szeretem az őszt, annyira imádom a telet – a színeit, az ünnepeit, a fényeit, ahogy már délután négykor mindehol kis fénycsodákban úsznak a házak, az utcák, az illatát, amikor reggel kilépek a hidegbe, az érzést és a várakozást, hogy mikor esik le az első hó, hogy a Télapónak vajon lesz-e lábnyoma, hogy tudok-e jégvirágot mutatni a gyerekeknek…  Egyszerűen elvarázsol!

Ahogy a decemberi moodboard is!  Finom, puha, tiszta, csillog és villog és ragyog!

Ritkán van így, de most elégedett vagyok az elkészült alkotással és ennek felettébb örülök, mert ez lesz a búcsúalkotásom.

Nagyon élveztem ezt az időszakot, imádtam vendégalkotó lenni és azt a sok kedves visszajelzést olvasni, amit az alkotásaimra írtatok. Nagyon szépen köszönöm! Itt is és most is! <3

Virágnak és a Csapatnak is szeretném megköszönni a lehetőséget és a támogatást! Szuper volt közétek tartozni!! 🙂

Most pedig az alkotásról néhány szót: a szokásos alapozás, bélyegzés, hődomborítás, stencilezés és festékpötyögtetés után a tőlem egyáltalán nem megszokott selyempor következett. Azt szerettem volna, ha a fotó és a kompozíciók még jobban kiemelkednének, és ezt a selymes, finoman csillogós hatásával képzeltem el. Aztán úgy belejöttem, hogy végül, ahogy az albumos workshopon és a videókon is látni lehet, még a virágokra, csipikre is tettem belőle. És úgy tűnik, én is a selyemporok használóinak lelkes táborát fogom erősíteni 😀

Itt szeretném megköszönni Mphoto Mariannának, hogy használhattam gyönyörű fotóját! Ahogy vezette a kezemet a kép, fantasztikus élmény volt!

A folyamat végén pedig jöhettek a személyes kedvenceim: a szemcsés díszítőelemek – pelyhek, golyócskák, csillámporok. Voilá, kész is lettem. Au revoir 🙂

dec1 dec10 dec9 dec8 dec7 dec6 dec4 dec3 dec2

 

Pogány Ildi

Megtisztelő, izgalmas kihívás volt rendszeres vendégalkotónak lenni a Sugallatok oldalán. Bevallom, úgy érzem, rengeteget tanultam és fejlődtem az utóbbi hónapokban és ezt elsősorban a Sugallaok csapatának köszönhetem. Élvezetem a számomra új terméket megismerni, kipróbálni. Köszönöm.

A búcsú oldalamnak van egy kis története. Terveztem, elkezdtem egy oldalt, ami félkészen hevert az asztalomon, amikor Móni megmutatta az ő búcsú oldalát. Erre én, megkérdeztem tőle, mi lenne, ha én is ehhez a témához nyúlnék inkább. Így született, meglepően gyorsan, ez a karácsonyi hangulatú alkotás. Az alap a Yuletide kollekcióból való. Clear gessoval kentem le, erre jött a stencilezés modellpasztával. Egy kis vörös misttel csempésztem be élénkebb színt. Utána díszítettem chipivel, hópehely kivágatokkal, virágokkal,mikrogyöngyökkel,3D golyókkal. A végén még itt-ott kentem rá fehér gessot, arany Splash! tintát.

t1t5 t2 t3 t4

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink