22.2 C
New York
szombat, május 28, 2022

Csak egy kis szösszenet

Nos kérem szépen, vállalván, hogy majdnem beszippantottam a havi Lütyő címet, hátradőltem, hogy ennyit jelentett nekem a skót kihívásunk.

Ám itt vagytok Ti! Ez a végtelenül kedves és lelkes alkotói közösség, akik közül sokan valószínűleg hasonlóan éreztek most ebben a pillanatban. Nem ez az első és higgyétek el nem is az utolsó izzasztó kihívásunk, ezért most sem tehettem meg, hogy kitáncolok ebből a feladatból.

Skót?! Wiskey? Áh, az altered art üvegcse most nálam nem játszik…. Skót?! Szoknya? Köhöm, tutira nem találok olyan fotót…. Skót?! Juhász… Lassie… sosem szerettem, bocsi…. Skót kocka – falnel ing, kockás ing, favágók, szakáll divat, hello fiúk …. flanel ing, középsuli, bakancs, imádtuk! Ez az!

Belevettem magam a fotós dobozomba, és nem hiszem el, hogy egyetlen olyan fotót sem találtam, ami a fejemben élt. Sokszor húznak ki a pácból a srácaim cuccai: lopkodom a törött játékaikat, pityogva használom fel a babaholmikat és most is egy olyan inget vettem elő a kincsesből, amit mind a 3 fiú hordott 🙂 Esélytelen lett volna előkeresnem róluk a fotókat, de a kis ingecske, oh az a csoda darab, most ollóm áldozatául esett. Most is, mint a csodás papírok esetében, kíméletesen, csak az egyik zsebet bontottam le róla, hogy még az alapdarab így többször felhasználható legyen!

Korábban láthattátok az én albumjaimat is a havi kihívásokról itt és itt és itt. Sajnos eddig a tavalyit nem sikerült még befejeznem. Még 🙂

Szóval akkor kerüljön erről a kihívásról egy aprócska oldal, egy szösszenet az idei albumomba, amihez most egy kész albumalapot választottam. Próbálom már az oldalak, főként a 12″-esek elkészítését kerülni, mert tényleg nem tudom már hova tenni! (Itt fel is ajánlom, hogy annak a szívvel- lélekkel scraptársnak szívesen készítek oldalt, aki idáig elolvasta a posztot és jelentkezik nálam! Bármilyen téma jöhet!)

Mintay papírokkal dolgoztam a Wanderlust és a Wilderness kollekciókkal. Míg az előbbi külföldi utakhoz, repülésekhez, városi turistáskodáshoz készülő alkotásokhoz kiváló, addig a másik a kirándulós, kempingezős élmények feldolgozásához tökéletes választás.

Felragasztottam a hátteret és modell pasztával és a nélkülözhetetlen 13arts Aria Song stenciljével vittem fel a mintákat. Az ingzseb és végül egy gyerekkori fotónk került a fókuszba. Ezen a fotón a bátyámmal és az unokatesóimmal együtt szereplünk egy unokakiránduláson. Azon szerencsések közé tartoztunk, akiket az aktív nagyszülők gyakran vittek kempinges, lakókocsis, sátras vagy nyaralóházas kalandokra. Az éles szeműeknek feltűnhet, hogy a nagyok egyen kabátban és a kicsik is egyforma ruhákban feszítenek. Anya varrónőként dolgozott sokáig. Még mindig hallom, ahogy hajnalban már berreg a gép és Ő fáradhatatlanul dolgozik. Nagyon sokat dolgozik!

Ezt a kabátot is Ő varrta nekünk és nagyon szerettük! Kockás. A Mátéé zöld az enyém piros. Hoztuk a skót színeket 🙂

Nos ehhez a fotóhoz megvolt a készlet és a kivágatok. Szépen felpakoltam az oldalra. Rétegeztem. Pluszban 13arts matricák és chipboard nyár feliratok és Boldog feliratok kerültek még. Az oldal lezárását most fekete 13arts splash tintával végeztem.

Ez a kis szösszenet segített megoldani ezt a havi kihívást és felhozott rengeteg kedves emléket! Ez kérem szépen a legfontosabb 🙂

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Kép

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink