31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

“Ciao”

Ma is abszolút érzelmi alkotást hoztam. Mesés egy évet töltöttem a Woodouts DT tagjaként. Egy alkotással szerettem volna megörökíteni, elbúcsúztatni, ha úgy jobban tetszik ezt az időszakot.

Nehéz dolog lemondani valamiről, amiért sokat tettél, amire nagyon vágytál. Azonban bízom benne, hogy a valamit valamiért alapon, ennek is meglesz az “értelme”

Lehet kicsit sokat vállaltam azzal, hogy a kedvenceimet halmoztam egy alkotásra. Hiszen a szívem csücske kör keretet, a 13arts misteket, szivárványporokat, új Aida kollekciót és mindent akartam használni. Azt szerettem volna, ha mind-mind itt vannak és itt maradnak velem….

Technikailag kicsit eltekeregtem az utóbbi időben és alig használtam mixed média fogásokat, de most szemrebbenés nélkül szórtam, fújtam, kentem, ragasztottam, bélyegeztem, domborítottam …

Tele van az oldal szimbolikus és direkt utalásokkal ezzel az időszakkal, érzéssel és búcsúval kapcsolatban. A dátumok. A hónap, amikor kezdtem és elköszöntem. A sok-sok szám arra utal, hogy megszámlálhatatlan ötletet hozott nekem ez a márka és rengeteg elkészült alkotást, megannyi sikeres workshopot. Az új akril tagre decoupage-olt rizspapíron az ajtó csukva van. Lezárult egy korszak. Bezárult egy ajtó. DE nyílik majd másik! A színek, amik én vagyok. Sokfélék 🙂

Fogadjátok szeretettel a liftelt alkotásomat és köszönök mindent Neked Karolina!

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink