20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Carousel

Sziasztok!

Dübörög a Sugallatok matiné, ahol most a filmeké a főszerep. Félig-meddig filmes témával jöttem én is, de nem a börleszk témában.

Nemrég újra elkezdtem nézni az Amerikai istenek című sorozatot, ami most még jobban tetszik, mint amikor először láttam (a könyvet is elolvastam azóta).

Nagyon megfogott a sorozatban egy bizonyos jelenet, amelyben egy hatalmas körhinta látható. Nem lövöm le a poént, hátha valakinek van kedve megnézni a sorozatot, csak annyit írnék róla, hogy nem egy szokványos körhinta. Sokkal többet tud, mint körbe forogni.

Tehát ez adta az ihletet, és szerencsémre találtam is tavalyról egy képet a srácokról, amin körhintáznak.

Az alap egy 7 dots papír, egész pontosan a Yuletide készlet egyik szürke papírja. Mivel tudtam, hogy sokat fogok festeni, festéket folyatni, ezért átlátszó gessoval alapoztam a kartonomat. Szárítás után stencileztem, Finnabair Bubbles stenciljét használtam. A modell pasztát  és a Magic potion pasztát felváltva használtam. A még ködösebb, éteri hatásért Lindy’s porokat is folyattam a minta köré.

Tim Holtz fantasztikus Abandoned papírjaiból válogattam a fotóm hátteréhez, valamint a két oldalon található körökhöz.

A csipiket folyékony akrilba kevert Magicals porokkal színeztem. A pauszhoz alkoholos tintát használtam, ezáltal nem ugrott össze. Nagyon tetszenek az AB Studio új pauszpapírjai és fóliái, a csillagképeset választottam közölük, mert jól illett a témámhoz. A sárkányt levegőre száradó gyurmából készítettem, és megfestettem.

Először a fotóm köré helyeztem el a papírokat, majd megemeltem az egészet, hogy alá is tudjak még tenni ezt-azt. A fotót a jobb alsó sarokba helyeztem, innen építettem fel a jobb oldalt végig chipboarddal és körökkel. Ezután elindultam a bal részre, ott elsőként egy nagyobb félkört ragasztottam le, és így haladtam a fotó irányába a díszítőkkel, míg össze nem értek. Mivel az összes, csomagban lévő csipit befestettem, ezért ezeket felragasztottam a bal oldalon végig.

Néhány kisebb csillagot is felragasztottam, csillámot és konfettiket használtam.

A szócímkék egytől egyig 7 dots készletből valók, ezeket is kissé megemeltem.

Remélem tetszik nektek az én kis „nem evilági” körhintám.

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkNem mind arany, ami fénylik…
Következő cikkNaptárazz!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink