31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

Büszkeségem

Az-e havi kihívás eléggé feladta a leckét, több okból is. Egyrészt mert nem láttam a filmet (még), másrészt meg szinte minden eddigi elképzelésemet lelőttétek már. Úgyhogy eldöntöttem, hogy megnézem, és megpróbálom más nézőpontba helyezni az elképzeléseimet.

Addig is szeretném megmutatni nektek legnagyobb büszkeségemről, Krisztiről (ha még valaki nem tudná ő a lányom) készült mini albumot. Azt hiszem már többször említettem, hogy ő jógaoktató, és nagyon jó a szakmájában! Szívvel-lélekkel, hivatástudattal végzi a munkáját, maximális odafigyeléssel és a hozzá forduló emberek jól létének való elköteleződéssel. Láttam őt már munka közben és hallottam a hivatásáról beszélni. Ilyenkor teljesen átszellemül, és olyan átéléssel, odaadással beszél, ami lenyűgöző számomra. Nemrégiben készült néhány gyönyörű fotó róla, melyek számomra ezt a szakma iránti alázatot és elhivatottságot tükrözik. Szerettem volna méltó helyet találni nekik.

Az albumhoz, vászon borítású kraft paravánt választottam. Nagyon tetszik ez a megoldás, mert szétnyitva szépen megáll, így akár dekorációkén is kihelyezhető egy polcra, de összecsukva, egy szalaggal átkötve hagyományos albumként is funkcionálhat, amit néha előveszünk és nézegetünk.

Az album „oldalainak” díszítéséhez az AB Stúdió készletének lapjait használtam, felvágtam a megfelelő méretekre, öregbítettem és fekete tintával színeztem a széleket, majd felragasztottam. Ugyanígy borítottam be az album elejét és hátulját is. Ezt követően stencileztem rá, és még a paszta száradása előtt domborító port szórtam bele. Az oldalakon összesen 14 fotónak van hely, természetesen attól függően, hogy milyen méretekkel dolgozunk, és mennyi díszítést szeretnénk használni.  Én nyolc fotót helyeztem el, így még maradt hely a díszítő elemeknek és néhány jógás idézetnek is. A fotókat sörkartonnal elemeltem az alaptól. A díszítéshez scrapiniec chipboardokat, csipkét, papír kivágatokat, és virágokat használtam. Kinyomtattam néhány idézetet, körbe vágtam őket, fekete tintával színeztem a széleket, és igyekeztem a fotók hangulatának, „mondanivalójuknak”megfelelő helyre felragasztani. Végül az album borítóját díszítettem.

A paraván másik oldala is alkalmas rá, hogy díszítsük, fotókat ragasszunk rá, én most csak design papírral vontam be, de még fogom tovább díszíteni. Ilyenkor arra érdemes figyelni, hogy a díszítőelemek magassága nagyjából azonos legyen a két oldalon, mert csak így lehet szépen megoldani, hogy be tudjuk csukni, ha szeretnénk.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Zsuzsi

Felhasznált anyagok:

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink