22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

Burlesque

Sziasztok!

Nem kertelek, csaltam… Akárhogy is próbáltam, nem lett saját fotó, ami illeszkedett volna a börleszk világába. Nos, ez talán nem is lett volna akkora probléma, ha tag-et készítek. El is kezdtem. Aztán persze jó szokásomhoz híven nem fértem el rajta. Mármint azok a díszítők és háttér, amit megálmodtam, kicsit nagyobb alapot kívántak.

Szóval csaltam, mert rétegelt lemezre dolgoztam saját fotó nélkül, és egy témába vágó filmplakát mini változatát használtam. És még a filmet sem néztem meg. Remélem, megbocsátotok érte…

Bár nem láttam a filmet, mindenképpen szerettem volna a stílusra jellemző elemeket megjeleníteni. A börleszk nekem a színes fényeket, a ragyogást, sejtelmességet és a színvonalas szórakoztatást juttatja eszembe.

Szóval, miközben eszeveszetten keresgéltem a fotók között, áttúrtam a mindenes dobozomat is, amelyben olyan képek, borítók, magazinok stb vannak, amik tetszenek, és amiket egy-egy jövőbeli alkotáshoz szeretnék majd felhasználni. Hát így akadt a kezembe a szóban forgó plakát (Gentlemen prefer blondes) mini változata is, amin Jane Russel és Marilyn Monroe látható.

A rétegelt lemezt Impasto festékekkel festettem le, összemosva kicsit a piros és fekete színt. Ezután szivárványporokat és alkoholos tintát is használtam, hogy kicsit érdekesebb legyen a háttér. Amikor megszáradt, bélyegeztem rá.

Következő lépésben felragasztottam a téglafal darabjait, valamint az előző projektből megmaradt Abandoned papír maradékait. Vágókéssel háttérmintákat vágtam a Hazy Days egyik papírjából, és a cirkuszos Ciao bella készletből is kivágtam két kört (az erős embert és az artistát). Sok-sok lámpát akartam használni, a Modern Times készletben pedig szerencsére akadt is bőven.

Azért, hogy a színes fényeket is valahogy megjelenítsem, egy hőálló acetát lapra folyattam alkoholos tintákat. Amikor megszáradt, ráragasztottam a mini plakátra és a villanykörtékre. Így szerintem sikerült visszaadni a sejtelmes, színes fényeket is. A csillogást 13@rts-os konfettikkel fokoztam.

Utolsóként a P13 Soulmate matricaívéről került fel egy szómatrica.

Remélem, ti is indultok a kihíváson, még van néhány nap a hónap végéig!

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkHóangyalom
Következő cikkGolden-Globe

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink