28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Breeze of the forest – karácsonyi koszorú

Én már nem is tudom, hogy hányszor álltam neki koszorút készíteni?! Nem adventit, mert a vasárnapi gyertyagyújtásnak nálunk nincs hagyománya, hanem az ajtónkra vagy a házon belül egy központi helyre.

Khm, és hogy most miért sikerült? Azt hiszem csak és kizárólag annak köszönhető, hogy a rámás alkotások után még mindig maradt egy halom kivágatom 😀

Nem terveztem színt vallani, de ha már így esett… 😀 Én időnként végtelenül lusta alkotó vagyok! Néha nagyon jól esik, hogy nem kell a legelejénél kezdenem. Hogy már csak össze kell rakni valamit.

Éppen ezért szoktam időről időre “alapozó napot” tartani. Amikor legessozok, esetleg repesztek is felületeket, tárgyakat – jelen esetben a Woodouts Karika alapját. Aztán van, hogy hónapokig csak várnak a sorukra. Nnade amikor végre eljutok hozzájuk, azt nagyon tudom értékelni 😀

Mint ahogy azt is, amikor egy-egy kollekciónak az összes kivágatán már túl vagyok – értsd, már mindent kivágtam 😀 Alkottam már vele, akár többször is, és még mindig van egy csomó, amivel kezdeni kéne valamit. Mert annyira imádom! Az AB Studio Breeze the forest készletéről van szó.

A gessozott és repesztett karika alapot megszíneztem (a 13arts Vízfestékpalettájával) és innentől már csak rendezgetnem kellett a kivágatokat. Macit szeretnék, vagy inkább szarvasokat? Teljesen körbe akarom rendezgetni a mintákat vagy jobban mutat, ha hagyok teret érvényesülni nekik? Jól néz ki, ha középen lógatok le díszeket, vagy az már sok lenne?

Ezt döntsétek el ti! 🙂

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink