28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Bon-bonos doboz a’la Tóth Erika

Sziasztok!

Tóth Erika vagyok 4 éve scrapbookozom és az MM a kedvenc stílusom. Örülök, hogy vendégalkotóként alkothatok itt a Sugallatok csapatánál.

Egy inspirációt hoztam nektek a novemberi kihívás jegyében mely tartalmazza az ünnepet, türkizt, fémdíszt. Gondolkodtam és arra az elhatározásra jutottam, ha már ünnep, akkor legyen karácsony, hiszen sokan már ennek jegyében alkottok. Ha karácsony, akkor ajándék.

Egy bon bonos dobozt díszítettem fel melynek belsejébe egy fotó került. Ezt az ajándékot a fiam adja majd a barátnőjének. Mikor a leányzó nálunk van, nézegeti és megcsodálja az alkotásaimat ezért nagyszerű ajándék lesz számára.

Egy kinyitható bon bonos dobozt lefestettem Ayeeda fekete gessóval, Ayeeda modell pasztával stencileztem, néhány helyen Deco Art repesztő pasztával átkentem majd még egyszer lefestettem fekete gessóval. Száradás után Ayeeda Matt Türkiz festékkel, fémszínű viaszpasztával átkenegettem.

A díszítéshez saját hődomborított kivágatokat, fémdíszeket, csipkét és Scrapiniec chipordokat  használtam. A chibordokat is a fent említett 3 színnel festegettem, hogy antikolt hatásuk legyen. A tündérkék szárnyait az Ayeeda gold glitter festékkel kentem le.

A belső oldalra egy fotó került mely alá a Fortune Teller papírkollekciójából használtam fel néhány kivágatot.  Öregbítettem, türkiz festékkel megfestettem a széleiket. A fotó emelésére tettem még alá sörkartont,  egy kevéske gézt illetve arany színű hálót. Magic ragasztóval rögzítettem mind a papírokat mind a díszítő elemeket.

Alkotásomhoz felhasznált Scrapiniec chipordok :

https://scrapbookshop.hu/diszitoelemek/1253-steampunk-flying-hearts-kis-lancos-szarnyak.html

https://scrapbookshop.hu/diszitoelemek/1240-blueberry-fairy-kicsi-tuenderek.html

https://scrapbookshop.hu/diszitoelemek/1127-believe-in-magic.html

https://scrapbookshop.hu/diszitoelemek/1122-believe-in-magic-dekor-elemek.html

https://scrapbookshop.hu/diszitoelemek/1084-fantasma-sarok-szett.html

https://scrapbookshop.hu/diszitoelemek/858-mehendi-csipke-szett.html

Remélem kedvet kaptok és gyönyörű alkotásokkal lepitek meg szeretteiteket karácsonykor.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink