20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Boldogság

Nagyon nagy öröm és boldogság számomra, hogy a Sugallatos csapatba, mint DT tag tartozhatok és még nagyobb öröm volt számomra az a sok-sok visszajelzés, üzenet, gratuláció és támogatás, amit Tőletek kaptam!  Kicsi szívem tele boldogsággal és minő véletlen – szoktam mondani, azok sincsenek csak úgy 🙂 – számomra a havi kihívás témája jelen hónapban sem másról szól, mint a boldogságról!

Boldogságomat kifejezve egy vidám, bohókás , színes és virágos dekort készítettem.

Alapként a Woodouts koszorú alapját használtam. Ezt a Vintage Paint Old Turquoise krétafestékkel színeztem meg. Nagyon szépen terül ezeken az alapokon a festék, nagyon könnyen és látványosan lehet vele haladni és ráadásul gyorsan szárad is. Így szinte várakozás nélkül kezdtem hozzá a stencilezéshez. A pasztához kevertem egy kis narancs és citromsárga szivárványport (borostyánsárga is tetszett volna, csak az nekem nem volt). A megszínezetett  pasztával vittem fel a cuki kis pillangókat a TandiArt 50-es stenciljével és ami megmaradt azzal egy kis szivacs segítségével  világosítottam a türkiz háttéren úgy, hogy egy kis struktúrát is kapjon. A keretre került még fel bélyegzés is az AALLandCreate 15-ös bélyegző szettjének szavaival.

Amikor az alap összeállt, akkor a moodboard színeit használva készítettem apróságokat: bojtokat, szélforgókat, kivágatokat, kerestem elő színes madártollakat és a szivárványporokkal festettem fehér papírvirágokat, amiket kombináltam a shopban kapható papírvirágokkal. A sok vidám kiegészítő pedig a MintaybyKarola Bloomville papírjaival talált összhangra. Itt a kivágó ív elemeit és az egyik 12-es lapon levő óriás virágkoszorút kivágtam és ezzel építettem meg a rétegezett virágos alapomat. A papír alapszínein egy kicsit módosítottam vízfestékkel és a narancs szivárványporral, hiszen a sok rózsaszínes tulipánt, pillangót egy kicsit narancsosra színeztem át. Címnek, üzenetnek és egy-egy vidámság foltnak Scrapiniec chipboardokat használtam, amiket fehér, sárga Splash tintákkal színeztem meg. A szemcsés díszítők és egy kis festékfröcskölés után végezetül, mint hab a tortára, került fel fotóként a boldogságom forrása.  Köszönöm!

Kívánom Mindenkinek legyen boldog, nevessen sokat, élvezze és élje az életet, és alkosson sokat, amit nekünk is mutasson meg!

és íme az én boldogságos dekorom:


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!


Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink