28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Boldog születésnapot Kisfiam!

Sziasztok!

Anna kihívását imádom! Egyik kedvenc színem a türkiz, az ezüstöt is szeretem. Az ünnep pedig adott volt. Kisfiam októberben lett 3 éves.

A Cotton Candy papírkészletből szinte mindent felhasználtam. Csak pár db kivágat és papírdarab maradt. Így most felhasználtam ezeket is. A papírt félbehajtottam és Sizzix-el csillagot vágtam, de a vágókést úgy raktam, hogy túl lógjon a hajtott résznél. Így nyitható lett a képeslap. A csillag előlapjára stencileztem és türkiz misttel fújtam le. Ezüst szalagokat raktam a kivágatok alá és felkerült néhány Magic chipboard is, melyet ezüst tintával festettem le. Bélyegeztem fekete tintával. Használtam még fekete, ezüst mikrogyöngyöt, türkiz flittert és szürke félgyöngyöt, ezüst fém csillagot. Az ovális kivágatra pedig felkerült a 3-as szám. Néhány helyen fekete tűfilccel varrás mintát rajzoltam és firkáltam. Végül pedig fekete misttel pacáztam.
A belső oldalak következtek. Baloldalra is stencileztem ugyanazzal a Technical stencillel és türkiz misttel fújtam le, majd csillagokat vágtam. Felragasztottam egy kivágatot, melyre ráírtam, hogy boldog szülinapot. Köré pedig az ecsetvonásos csipi került. Itt is bélyegeztem, firkáltam és ugyanazokat a szemcsés díszítőelemeket használtam. Jobb oldalra került Bencéről a fotó (természetesen csillag alakú) az oviba készült a tortájával (ami nem igazán felismerhető). Kör kivágatokkal díszítettem, a szélét pedig türkiz tintával színeztem meg és ezüst csillagokat ragasztottam rá. Cérnára felfűztem a Bence betűket. 🙂
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető ez a kis képeslap! Ha van kedvetek készítsetek Ti is hasonlót és mutassátok meg nekünk a facebook csoportunkba!

Az elkészült képeslap:
Részletfotók:

Felhasználtam:

Médiumok:
Ayeeda Gesso – Átlátszó 
Ayeeda Modell Paszta 
Ayeeda Gel Medium 
Magic ragasztó 

Stencil:
Technical stencil

Mistek:
Ayeeda Kréta Mist – Türkiz 
Ayeeda Pasztell Mist – Fekete 

Tinták:
Ayeeda Splash! Tinta – Ezüst 
Ayeeda Splash! Tinta – Fehér 

Chipboardok:
Ecsetvonásos keretek (3 db-os szett) 
Believe in MAGIC dekor elemek 

Szemcsés díszítőelemek:
Ayeeda Mikrogyöngy – Fekete 
Ayeeda Mini Mikrogyöngy -Ezüst XS 

Papírok:
Cotton Candy papír kollekció 12×12
Cotton Candy kivágatok

Jó alkotást!

U.i.: Boldog születésnapot Anna!

 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink