21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Bence a 4 éves Nagyfiú

Sziasztok!

Meghoztam az utolsó majdnem minimál oldalamat, ami igazából az első volt. Csak akkor még nem tudtam a színpalettát. Kisfiam e hónap 15-én lett 4 éves. Olyan Nagyfiú már és egyre nehezebb róla képet készíteni. Azért néha sikerül, így most fel is használtam ehhez az oldalhoz, ami pár nappal a születésnapja előtt készült.

Az előző oldalaknál is fehér karton használtam alapnak. Silhouette Cameoval kivágtam a Bence betűket, majd átlátszó gessoval kentem le, hiszen tudtam, hogy festeni fogok a 13arts vízfestékével . A palettából a zöld és a sárga színeket használtam. Először egy zacskóra pacsmagoltam a festékeket és random rátettem a papírra, majd ecsettel is festegettem. Következett a stencilezés modell pasztával és Dots and Numbers, Blizzard of Stars stencilekkel. Miután megszáradt a háttér felemeltem a betűket és gézt tettem alájuk. Fekete Distress Inkkel megszíneztem a betűk széleit, majd ráragasztottam egy kicsit megemelve sörkartonnal.  A 2 fotót is csillag alakúra vágtam Sizzix segítségével és felragasztottam.

Na ebben a pillanatban már rá is jöttem ez bizony nem lesz minimál, de azért próbáltam visszafogni magam. 😀

Jöhetett a díszítés. A chipboardokat – csillagos háttér,   confetti csillagok , kicsi nyilak – fehér gessoval átkentem, majd felragasztottam a képek köré. Néhány matrica következett: Aqua Flora,  Rose Fields, His and Hers Rem. matricaívekről. Végül pedig a bélyegzés  az AALL and Create no.10 bélyegző szettjével. Az oldal szélére varrást utánozva bélyegeztem jó párat.

Kisfiamnak nagyon tetszik az oldal minimál ide vagy oda! 🙂

Boldog születésnapot Bencuskám!

U.i.: Én ezzel be is fejeztem a minimál stílussal való próbálkozásomat. Megtettem minden tőlem telhetőt. 😀 Most már rajtatok a sor! Hajrá!

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink