28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Believe in magic

Higgy a varázslatban! – Ez az egyik kedvenc szócímkém az új Northern Lights kollekcióból, hiszen mi más is illene jobban a karácsonyhoz? A karácsony maga a varázslat… gyerekként főleg 🙂 De felnőttként is. Ezen a napon – tudja fene miért pont ekkor, mikor minden más napon is így lehetne – mindenki kicsit türelmesebb. Kicsit őszintébb, kedvesebb, önzetlenebb… az emberek egyszerűen telve vannak szeretettel.

Zsani e havi kihívása meglehetősen izzasztó volt számomra, hiába van a színvilághoz tökéletesen passzoló papírkészletünk – hiszen én most nem oldalt hoztam nektek 🙂 Amit ma mutatok, az egy home decor, egészen pontosan az egyik nagy barkácsáruház kínálatában található nagy (19cm átmérőjű) fehér fa hópehely. Amikor pár héttel ezelőtt megláttam, tudtam, hogy ebből muszáj lesz valamit csinálni!

Lealapoztam átlátszó gessoval – szerettem volna, ha az enyhe koptatások amik gyárilag voltak rajta, megmaradnának -, majd stencileztem rá, és hagytam száradni. Amikor teljesen megszáradt, piszkos rózsaszín és türkiz mistekkel színeztem.

Tipp: teljesen mindegy, hogy papír vagy más az alapotok, próbáljátok ki, hogy színezés ellőtt azt vizezitek át, majd úgy vigyétek fel a színeket – sokkal szebben szétterül, keveredik, izgalmas játszani vele és kísérletezni! Ha nem tetszik, a gesso miatt száradás előtt letörölhető a felesleg 😉

A színezést követően bélyegeztem rá egy kicsit, majd jöhettek a díszítőelemeim: pár karácsonyi felirat kaparós matricával, balra egy kis tag a Cotton Candy kollekcióból, ez alá csúsztattam egy kis cérnát. Erre jöhetett a mistletoe csipikből a szívecskés, amit a háttérhez használt mistekkel színeztem meg; két fagyöngy és pár levélke kivágás az új Craft o’Clock Winter Moments papírjából, egy hópihe csipi és egy szócímke a Northern Lights matricái közül. Szóródíszek közül főként az ezüst hologram csillámot és a bronz szív konfettit használtam, elszórtan pár üveggyönggyel, lila mica pehellyel és egy kis rózsaszín szórógyönggyel (fogalmam sincs, ilyenem honnan van, de szeretem…). Legvégül fehérrel pacáztam és shine misttel fújtam az egész felületet 🙂 És kész is. Nekem az összkép nagyon tetszik, és bár nekem ezek a színek kevésbé karácsonyiak, mégis jól esik ránéznem.. gyertek alkotni Ti is, még karácsony előtt 😉

Felhasznált termékek:

Átlátszó gesso

Modell paszta

Stencil

Mistek

Chipboardok

Szóródíszek

Kivágatok, tag

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink