15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Barna mínusz virágok kihívás

Zsani azt mondja szeret… Mindenesetre ismer, mert a dt-vicceskedésben egy barna alkotásra hívott ki, ráadásul nem használhatok virágokat… Virág nélkül alkotni nem okozott volna nehéz órákat, nna de a barna szín?!?! 😀

Barnával csak úgy tudtam elindulni, hogy valami finom, puha – Koponyás Andi szavaival élve -, csecse alkotás lebegjen a szemeim előtt. Adná magát, hogy a gyerekek valamelyik megkomponált fotójához nyúljak, de virág nélkül nem ment. Amin őszintén meglepődtem. A papírvirágokat simán ki tudtam hagyni, de azzal kellett szembesülnöm, hogy minden kivágatomon, a rétegzéshez használt papíromon, a tabeken, a csipkéken ott virított valamilyen virág. Kénytelen voltam másik fotókat keresni.

És végül ez lett belőle – egy kicsit hideg, karcos oldal, amihez csak az erősen kontúros fekete fehér fénykép illett. Ráadásul hiába próbáltam meg a két – KÉT: 2 DB – barna színemmel variálni, nagyon gyengus lett. Hogy árnyalatokat is kapjak a barnás 7dots scrapbook papíromon, a szürkével és a feketével variáltam, a fehér sajnos nagyon elvitte az egész oldal hangulatát.

Nno, lássuk 😀

Felhasznált termékek:

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkZöld kihívás
Következő cikkSzelíd vadság

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink