13.5 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Azért is megcsinálom

 

Sziasztok!

Már csak pár nap és kopogtat az ajtónkon az ősz, de most egy igazán nyári oldalt hoztam Nektek. Sőt nem is egyet, hanem kettőt.

Egy kollekció, egy fotó és két oldal.

Most biztosan nem leszek népszerű, de én nem igazán kedvelem a flamingókat. Azonban a Let’s Flamingle kollekció nagyon megtetszett. Főleg a csíkos papírjai és a virágok, levelek.

Mikor megérkezett hozzám a papírkészlet kivágtam a flamingót és neki estem fekete ecsetfilccel (ne utáljatok nagyon 🙂 ). Nekem jobban tetszik így feketén. 🙂

A fejemben hamar összeállt az oldal. Kiválasztottam a Let’s Flamingle kollekcióból a sárga csíkos papírt, lekentem átlátszó gessoval. A Let’s Flamingle 01 és 02 kivágóív virágait körbe rendeztem, majd egymásra rétegeztem. A rétegek közé és a fotó alá is tettem egy kis gézt. A Fern chipboardokat a 13 arts vízfestékkel színeztem meg és kivágatok közé csúsztattam. A fotó alá 6×6-os papírokat rétegeztem. Felkerültek még a feliratok  matricaív 01-ről. Zárásképpen bélyegeztem és pacáztam még fehér Splash tintával, vízfestékkel.

Az első verzió:Ahogy nézegettem az oldalt valahogy nem tetszett. Még szemcsés díszítőelemeket sem raktam rá. Megmutattam a Csajoknak a DT csoportban, sok dicséretet kaptam, ami igazán jólesett, de akkor sem éreztem a magaménak az oldalt, ezért neki kezdtem újra.

Ezt az oldalt ugyan úgy készítettem, mint az elsőt. Csak itt szizált használtam és előkerültek a szemcsésdíszítők (műanyagszemcse, borostyán mikrogyöngy, viola csillám). Illetve flamingó helyett inkább papagájt tettem. 🙂 Biztos, ami biztos!

Az elkészült oldal sokkal, de sokkal jobban tetszik!

Íme a második verzió:

Nektek melyik tetszik?

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink