15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Az én fantázia világom – Mucsi Bea

Az egész úgy kezdődött hogy megláttam Aga Baraniak csodálatos chipboard háttereit. Aztán jött az idegörlő időszak, amikor arra kellett várni, hogy megérkezzen. Aztán végre a kezemben fogtam, simogattam :D, de még mindig várnom kellett a szabad időre. De végre eljött az is és nekiláttam az én fantázia világom megteremtésének az e havi moodboardunk alapján.

Nekiálltam a munkának és minden csak úgy jött magától. Ritkán van ilyen, hogy nem gondolkozok hosszasan egy-egy résznél hogy lenne jó. A kezem szinte magától tudta mit kell csinálnia 🙂 Persze rögtön az elején belefutottam egy problémába. Fekete gessoval szerettem volna lealapozni a hátteremet, de elfogyott a gessom… Úgyhogy gyorsan kerestem valami nagyon feketét, ami végül egy olajpasztell kréta lett. Így a háttér színezését ezzel is folytattam lila és kék színekkel. Aztán erre az alapra kezdtem el a fő vonalamat felépíteni papírból tépett fecnikből. E köré helyeztem el a díszítéseket és persze a fotót a tündérkislánykámról. Díszítésnek használtam chipboardokat: angyalszárnyat Hannám mögé, ezt szintén megszíneztem az olajkrétáimmal majd picit meg is pacsmagoltam fehér gessoval. Aztán rákerült még a Boho Love – 2 rétegű keret chipboard is, nem bírtam kihagyni. Olyan szép, finom a kis virágokkal és ad egy keretet a körbevágott fotómnak. Ezt is a szokásos módon színeztem. A másik kedvencem is felkerült a chipboard újdonságok közül, a feliratos háttér csipi. Került még Mitform fémdísz is az oldalra: egy fogaskerék és egy kulcs. Majd jöhettek az apróbb díszítőelemek: egy kevés fehér dara és arany mikrogyöngy szolídan. Már csak valami cím féle hiányzott az elkészült alkotásnak. A 7 Dots Studio Garden Party szómatricájából választottam kettőt: “Fairy Belle” azaz “tündér szépség” és “under the stars” azaz “a csillagok alatt”. Előbbit azért mert az én kis tündérkém került fel az oldalra, a második azért mert a háttér sugall egy kis kozmikus hangulatot, illetve ugye ott vannak a kis csillag díszítőelemeim is.

Egy embernek már biztos tetszik, a lányom mikor meglátta örömében felkiáltott, hogy “Ó anya, én egy igazi tündér lettem!” Remélem a ti tetszéseteket is elnyeri és tudtalak titeket egy kicsit ispirálni így a fantasy kihívás lezárulta előtt pár nappal.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink