22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

Az én családom (egy kicsit másképpen)

Sziasztok!

Májusi stílusgyakorlatunk a Tim Burton. A moodboardból leginkább a színvilág fogott meg, hiszen KÉK, na jó azért a filmeket is szeretem. 🙂 A fotóval kicsit bajban voltam, de a telefonos applikáció ismét megmentett. 🙂 A családommal együtt hirtelen Alice csodaországába és Batman világába cseppentünk. 🙂

Oldal helyett most egy pop up képeslapot készítettem. Az alapot Silhouette Cameoval vágtam ki, de akinek nincs gépe anélkül is elkészíthető. Hátránya ennek a lapnak, hogy a belsejébe nem igazán lehetett rétegezni. Csak fotó, néhány csipi, papírkivágat és sajnos így is elakad egy kicsit. 

A képeslap alapja az  Off Shore II maxi kollekció egyik sötétkék papírja. Erre ragasztottam rá a 13arts Blue Magnolia kollekció méretre vágott papírjait. Ragasztás előtt egy ollóval öregbítettem a széleit. Ezután átlátszó gessoval átkentem a képeslap elejét, hátulját és a belsejét is. Következett a stencilezés modell pasztával és a Figures stencillel. Száradás után a 13arts vízfesték kék színeivel megfestettem a téglalapokat. A borító elejére és hátuljára ragasztottam egy szalagot, amivel össze lehet kötni.

A belső „oldalak” díszítésével kezdtem. Először a Wonderland chipboardokat fehér gessoval lefestettem: I am not crazy felirat, kártyák, sakktábla padló. Felragasztottam a fotó alá őket. Díszítésként pedig a  Blue Magnolia – Flowery Day kivágatait és a His and Hers Rem. A5 matricáit használtam. Következett a bélyegzés és a felvizezett fehér gessoval pacázás. Ennél több díszítés nem szerettem volna, így a borítóval folytattam.

A borítóra Wonderland kicsi háttér chipboardját ragasztottam és fehér gessoval lefestettem. Fekete tüllt, gézt ragasztottam, majd a papírvirágokat, bibét és Sizzix levél kivágatot. My Family matricát az Aqua Flora A5 matrica ívről választottam. Ayeeda gel mediummal felragasztottam a szemcsés díszítőelemeket: sötétkék mica pehely, kék hologram csillám, Ayeeda műanyagszemcse, kék csillámpor. Végül bélyegeztem és felvizezett fehér gessoval pacáztam.

Íme az elkészült pop up képeslap:

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk! Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink