20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Az elfelejtett képeslapok

Sziasztok!

Szörnyen szégyellem magam, mert jó pár hónapja ígértem 2 képeslapot valakiknek.
A neveket nem árulom el, bár szerintem magukra ismernek. 😉 Teljesen kiment a fejemből. 🙁 Viszont, ahogy eszembe jutott már neki is láttam. Holnap pedig postázom is.

Íme a 2 képeslap együtt. 🙂


Az első képeslaphoz a Mintay Birdsong kollekcióját választottam. Akinek készítettem szereti a zöld színt (ha jól tudom 🙂 ). A zöldről pedig nekem egyből a természet jut eszembe, így tökéletes választás ez a papírkészlet. Sizzix géppel vágtam egy kört, melyet lekentem átlátszó gessoval. Az AALL and Create stencil no.38-as stencillel és modell pasztával stencileztem. Hőlegfűvóval megszárítottam, majd a 13arts vízfesték paletta 2 barna színével befestettem egy kicsit. Következett a rétegezés. Legalulra került géz, szizál és a Fantasma chipboardok, melyeket most natúran hagytam. Majd felkerültek a kivágatok is. A Birdsong 12×12-es és 6×6-os kollekciójából is vágtam ki virágokat, madarakat, lepkéket. Home körös feliratokból a smile chipire esett a választásom, barna színnel festettem be. A képeslapot díszítettem még papírvirágokkal, bibével és félgyönggyel is. Végül a szemcsésdíszítők kerültek fel: barna mikrogyöngy, műanyagszemcse és zöld csillámpor.


A második képeslap tulajdonosa szereti a színeket és ha jól tudom a virágokat is. 😉
Ezért a Mintay Lovely Day kollekciót választottam. Szintén egy kör volt az alap, melyet átlátszó gessoval kentem le. Post Card stencil stencileztem, majd a 13arts vízfestékkel megszíneztem egy kicsit. Itt is használtam gézt, Sizzix kivágatokat a rétegezéshez. A kedvenc chipboardomat a Monograce hátteret lekentem fehér gessoval és felragasztottam Magic ragasztóval. Ezután rétegeztem egymásra a kivágatokat, szintén használtam 12×12-es és a 6×6-os papírkészlet mintáit. Bélyegeztem kis pöttyös pecséttel a kompozíció köré. Került még a képeslapra félgyöngy, ezüst cérna, viola csillám, ezüst XS mikrogyöngy, fehér csillámport. Utolsó lépésként pedig felragasztottam Vintage Moments matrica szavakat.

Csajok! Bocsánat a késésért! Remélem, azért örülni fogtok neki!

U.i.: Ne felejtsétek el még ma lehet nevezni a retro stílusgyakorlatra! Holnap pedig új kihívással várunk Titeket!

Szép napot!

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink