28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Angyalka

Hamarosan december, Karácsony, a visszaszámlálás és a várakozás nálunk már megkezdődött. Fejemben próbáltam még őszi témát összerakni ehhez a poszthoz, de nem sikerült… Lányaim (és én is ám) alig várják, mikor érkeznek a manócskák, a Mikulás és persze mikor lesz már Karácsony. A most éjszaka készített angyalkám reggelre nagy örömöt okozott a lányoknak és egy kis varázspor is bekerült a levegőbe 🙂

Az angyalkát karácsonyi visszaszámlálónak gondoltam, számokat tart majd a kezében (bocsánat csipeszében), de Petra azt azonnal fényképre cseréltette, mondván  visszaszámláláshoz ott lesz majd az adventi naptár. És milyen igaza van! A fényképhez tettem egy kis díszítést és felcsipeszeztem a számomra nagyon kedvesre sikerült dekorációmra, ami ebben az évben az első karácsonyi alkotásom.

A készítés hevében észre sem vettem hogy telik az idő, mert nagyon szerettem ezt készíteni.

A kedves játékos angyalka woodouts figurát választottam alapnak, melyet elsőként a JDL Vintage Paint festékekkel alapoztam. Az alapot Vintage Cream  a figurát Antique Cream színnel. Ez utóbbi fehérebb, világosabb árnyalatú, az előző kicsit bézsesebb. A dekoráláshoz Mintay byKarola Home for Christmas kivágóívét használtam valamint MintaybyKarola  The Sweetest Christmas kollekció  6-os padjának egy lapját, amiből készült az angyalka ruhája, amit méretre téptem, körbevarrtam és felragasztottam. A ruhácska kapott egy kis színtelen gessót, hogy a későbbi festegetés során ne ázzon el. A kezébe sok-sok virág került a kivágó ívből valamint a csodás Prima Marketinges karácsonyi virágkészletből. A szárnyak és egyéb kis részek repesztő pasztával lettek finomítva, csinosítva. Szerencsére előtte Prima Sparks arany festékével és az ujjaimmal itt-ott megfestettem az alapot, így az apró kis repedezések között megjelent az alapszín. Stencileztem is, hogy a szárnyak és a ruhácska még díszesebb legyen, ehhez az én kedvencem13 arts-os karácsonyi stencilemet és az AALL&Create 27-es stenciljét használtam. A ruhácska alja kapott még csipkét, fodrot és farkasfogat is. A virágkoszorú közé elrejtettem egy kis csipeszt is, amit fehér gessóval és az alaphoz is használt arany festékkel színeztem meg. Ezt jó sok magic ragasztóval rögzítettem. Nem kell megijedni, ha a sok ragasztó kifolyik néhol, mert átlátszóra szárad, ugyanakkor, amíg nedves abba is lehet díszítő elemeket, darákat szórni. Én most sok fehér golyócskát, arany szemcsét és csillámot szórtam.

A papír dekorok mellett Scrapiniec chipit is választottam, amit szintén aranyra festve használtam, ami megjelent a ruhán, a hajkölteményben és az alapon is.

A vége felé, de nem utolsóként, nagy erőt és bátorságot gyűjtve megfestettem az angyalka arcát és haját. Igyekeztem az adott nagy kör alakú fejből egy kedves kis pofikát varázsolni. Annyira nagyon boldog vagyok, hogy részt vehettem a TandiArtos workshopon, mert szerintem emiatt sikerült ezt a kihívást megnyernem magamnak. Aqua crayon krétákat és Derwent inktense tintaceruzát és Nuvo akvarell ceruzákat használtam az elkészítéshez.

A dekort talpas tartóba állítottam és azt is kidíszítettem. Most is felhívom Mindenki figyelmét, hogy feldíszítés után szinte lehetetlen a figurát a talpba illeszteni, … erre jó előre gondolni kell. A talp díszítését is a Mintay papírokból, göndör mohából és szizalból, némi kis hógolyóból és darákból készítettem. A kivágóív egyik hó gömb formáját telibe öntöttem Glossy Accents-tel, hogy a hógömb hatás jobban érvényesüljön.

Engem, minket elvarázsolt ez a kis angyalka, remélem nektek is tetszik.  Alkossatok ajándékba, vagy csak úgy magatoknak, hiszen már itt a Karácsony és minden kézzel és szívvel készült ajándék egy csoda, annak is, aki adja, annak is, aki kapja.

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,443KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink