22.3 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Ami igazán lényeges

Testvérem nagyon sokat dolgozik. A munkája mellett folyamatosan a családi házukat építgeti, tökéletesíti.

Sokszor nyúzott és fáradt, ezért érthető, hogy kissé elcsigázottan vágott neki a 41-dik életévének 🙂 Kevesebbet mosolyog és elgondolkodtam, hogy mikor láttam Őt utoljára igazán boldognak. Szerettem volna megmutatni neki, hogy micsoda kincsek birtokában van és bíztatni abban, hogy jó úton jár!

Egy albumot készítettem, ami az elmúlt 40 év csodás pillanataiból a szerintem négy legfontosabbat emeli ki.

Természetesen az első az esküvőjük. Fantasztikus ahogyan megszervezték. Egy akkoriban nem használt, romos Leányfalun található villára esett a választásuk. Kerítést másztak, polgármestert győzködtek, mindent leszerveztek, hogy meglegyen az álom esküvő.

Második, amikor Olaszországban dolgoztak a feleségével, amit nagyon-nagyon imádott. A szabadságot, a mentalitást és azt az életformát azóta is szíve mélyén őrzi. Meglepetésként látogattuk meg Őket, úgy hogy tényleg nem tudtak semmit róla. Rizikós volt, de megérte kockáztatni, mert éppen otthon voltak, mikor betoppantunk. Leírhatatlan volt az a öröm, ahogy megpillantottuk egymást és csak szótlanul egymást ölelgettük. Megjegyzem, nem szoktuk.

Nem is kérdés, hogy a három és négy a két gyermekük születése 🙂

A tartalom megvolt, most jöhetett a fizika megvalósítás. Én mondom, komolyan, jajj annak, akinek előbb jár a keze, minthogy végiggondolná, hogy meddig ér a takarója 🙂 hehehe Az, hogy az alapot kartonból vágom ki, nálam nem kérdés, de a méreteket benéztem. Kivágtam egy dobozból a hajtott darabokat, mert már láttam, hogy jól fog mükődni az ide-oda nyitogatás. Azonban, fehér alapkartonom nem volt ekkora, tehát illesztéssel borítottam be és hiába gessoztam le a hajlatokat pár helyen sajnos látszik és csúnyán is tört meg a papír …. igyekeztem ezekről azért méltón elterelni a figyelmet.

Azt el is felejtettem mondani, hogy jó szokásomhoz híven kb. két estét adtam magamnak az elkészítésre, ami nem lett elég, kicsúsztam az időből. Máté szülinapja 10-én és névnapja 21-én volt. DE a nyolc napban még benne vagyok 😉

A fehér borítás után jöttek a szélein már distress inkkel kezelt méretre vágott Hazy Days lapok.

Az esküvős oldallal kezdtem, ezt szántam a legdíszesebbnek.

Modell paszta, stencilek a következő lépésben.

Aallandcreate bélyegzés barna tintával. Ezeket a lépéseket ismételtem a többi oldalnál is, így erősítve az összhangot. Nem jellemző, hogy csak egyetlen készletet használjak, de itt most bőven elég volt a maxi kollekció.

A chipboardokat hol hődomborítottam, hol vízfestékkel festettem, de mindenképpen halványabb árnyalatokra törekedtem. Az Always felirat kapott egy kis repesztő pasztát, mert tökéletesen illett a helyszínhez.

Használtam még a Garden Party kollekcióból is papírokat és fekete 13 arts matricákat is.


Remélem örülni fog neki, hamarosan megyek átadni 🙂

Felhasznált termékek:

 

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkLiftem liftem lifteltem
Következő cikkEgy régi barát

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,442KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink