20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

“Ameraki” kapitány

Az úgy kezdődött, hogy tavaly a farsangra Marcinak készítettem a jelmezt, mert imádja az Amerika Kapitányt! Pólót festettem, pajzsot gyártottam, gumicsizmát pirosoztam, és a sisak, no az volt a legkeményebb meló. Nem szoktam nagyon leírásokat keresni, vagy ha van is , nem igazán követem, mert szeretek a magam ötletei alapján menni. Lehet jobb lett volna az előbbit tennem 🙂

A lényeg, hogy elkészült és Maciról már készítettem is korábban egy klassz oldalt a Scrap The Boys blogra. 13arts médiumok és Piatek New Moon papírokkal.

Természetesen másolka , alias Szántó Csanád, azonnal rárepült a jelmezre és mikor Marci az óvodában volt, boldogan bitorolta azt. Így most Ő szerepel az alkotáson 🙂 kicsit talán jobban hasonlít a Hangyára, de mi így szeretjük 🙂

Teszek itt most egy kis kitérőt, mert elsőre egészen más projekttel készültem. A baráti körtől egy nagyon kedves rajzot kaptam ajándékba, mikor elkészítettem mindannyiunk nevében a barátainknak a nászajándék albumot. Ez a rajz pontosan illik nekem a havi kihívásunkhoz. Albumot terveztem, hogy az esküvőről teszek bele fotókat… de nem találtam meg.. behalt a külső vinyónk… a felhőben sem leltem… meg talán nem is illett már ide… összezavarodtam. Kész az album alap, de más tartalommal fogom megtölteni. Amúgy a P13 kollekciójából és újrahasznosított kartonokkal dolgoztam.

Most térjünk vissza a kis hősünkhöz 🙂 A Woodouts kis kör alapra kasíroztam fel a kivágott papírlapot. Arcátlanul könnyű helyzetem volt, mert korábban piacoltam egy konkrétan Marvel hősös papírkollekció maradványt. Nem tudom milyen márka, de nem sajátunk, így egyértelműen nem használtam fel a készlet csipijeit, pufi matricáit sem… Szóval a kasírozás után elővettem a matt akril festékeket, színben a moodboard színpalettájához keresgéltem és elkezdtem a képkockákat kiszínezni. Kék, sárga, narancs és piros voltak a legszebbek. A szürkés színt a vízfesték palettámból választottam.

A sárga akril olyan sűrű volt, hogy kivételesen magic por nélkül kentem fel a 13arts Horoscope stencillel. A 13arts Star alliance bélyegzőjét sötétkék tintával használtam.

Többek között Móni is rámutatott már a pausz papírfelhasználásának csodálatos lehetőségeire, most én is ezt vettem elő, mert a kicsi felületen nem akartam nagy részeket kitakarni. Az AALL&Create filmszalag bélyegzőt fekete domborporral erősítettem és a végét kicsit visszaragasztottam.

A srácok tele vannak Marveles cuccokkal: tolltartó, ceruzák, pólók, pizsama, zokni, zsebóra, kulacs és még ki tudja mi mindent kaptunk már. A legújabb Marci tolltartója volt és annak a címkéjéből vágtam ki a logót.

A kis chipboard feliratot matt fehér festékkel kentem át és pici matricákat ragasztgattam még. A végén most is a fehér splash tinta zárta a sort.

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Kép

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink