21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Aludj jól

Sziasztok!

Kisfiammal lassan 5 éve küzdünk az alvással éjjel-nappal. A napokban közölte velem az alvás unalmas és a kisbabáknak való. Ő pedig már nem baba. Minek aludni éjjel van villany, így játszani is lehet vagy denevéreket nézni az ablakból. Már mindent kipróbáltam, amit csak lehet, hogy megkönnyítsem az elalvást. Most a legújabb kísérlet egy mese, amit én találtam ki. A Holdtündérről szól, aki álomport hint a gyermekekre, hogy jól aludjanak. 2 éjszakáig bevált után, visszaállt a régi rend. 🙁

A héten megérkezett hozzám a kincsekkel teli csomagocskám Virágtól. Ott lapultak benne a 13arts újdonságai is. Így a mesét egy kicsit kézzel foghatóvá tettem Bence számára. 😉 Az oldallal tegnap este készültem el, akkor még száradnia kellett. Így az átadás ma este lesz. Nagy kíváncsi leszek a fogadtatásra!

Az oldal alapja egy 12”-es papír a 13arts Under the stars kollekciójából. Ez egy sötét papír, arany csillagokkal.  Random lekentem fehér gessoval. Arany-szatén selyemport felvizeztem és megfestettem vele az oldalt. Ezután a Constellation átlátszó fólián a mintákat körbe vágtam és Aleene’s Original Tacky ragasztóval felragasztottam. Bencéről pár hete készült egy kép, amin távcsőbe néz. A4-es papírra kinyomtattam a fotót és „körbevágtam” az én drága kisfiamat, majd sörkartonnal elemelve felragasztottam baloldalra. Under the stars kivágóívről kivágtam a holdat, a csillagot, a tündért, a feliratokat és felragasztottam. Úgy próbáltam elhelyezni, mintha a távcsővel a holdon csücsülő tündért nézné. Under the stars 30x30cm-as chipboard szettből a holdat, a felhőket, a csillagokat arany-szatén selyemporral festettem be és felragasztottam. Az oldalról nekem még hiányzott egy kis kék, így fémes-kék selyemporral megszíneztem egy kicsit. Hullámos aranydróttal és kék flitterekkel díszítettem még.  Bélyegzés következett, melyhez AALL and Create no.22 és a AALL and Create no.10 pecséteit használtam. Valami még hiányzott az oldalról, egy kis fehér, melyet a stencilezéssel csempésztem bele. Ehhez pedig modell pasztát és  az AB Studio ID-15 stenciljét használtam.

Íme az elklészült oldal:

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,439KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink