27.5 C
New York
szerda, augusztus 10, 2022

Álomtündér

Nagyon szeretem a TandiArtos termékeket… . Mostanság az egyik kedves kis pecsétet próbáltam ki, amit a gyerekekkel álomtündérnek neveztünk el. Különféleképpen színeztem őket, volt amiből képeslap készült, volt amit a gyerekek vettek magukhoz és volt egy 13art-os vízfestékkel színezett, erőteljesebb árnyalatú, ami egy falikép fő motívuma lett. Ezt szeretném most megmutatni nektek.

Nagyon nagy örömömre ebben a hónapban a gyerekeket is játékra hívtuk, .. és nekik külön paletta készült, ami kék árnyalatú csupa-csupa szeretet. Én is megpróbáltam a fali képemet ez irányban alakítani, de mint látjátok, lesz újabb alkotás a témában, mert ez most kicsit színesebb lett, … persze lányaim nem bánják, sőt, így szeretik!

Egy vászont lealapoztam fehér gessoval, majd száradást követően  az alsó részre papírmaradékokat és felhő alakban kivágott bubis csomagolóanyagot rögzítettem, azt is alapoztam, majd sötét és világos kék, valamint türkiz szivárványporokkal színeztem meg. Szárítottam, megint vizeztem, stencileztem és játszottam a kék árnyalataival. Pecsételtem rá csillagokat az allcreate bélyegzőjével, és fröcsköltem rá sokat és sokszor mistekkel és vízfestékkel. Az alapra fő gondolatot egy Tandiartos stencillel vittem fel, modellpasztát alkalmazva. Kicsit meg is csillámporoztam, hogy mesésebb legyen a végeredmény. Száradás után a minta azonban nem maradt fehér, hanem felvette az alatta levő színeket és kékbe borult.(ez a nagy pigmentáltság eredménye) Mivel én  fehéret szerettem volna, ezért azt többször átírtam fehér tintával.  A kedves álomtündér és az idézet mellé pár pillangót választottam a kivágó ívről, vízfestékkel színezett papírból vágtam ki szíveket és a táborban kapott Scrapiniec csillagos chipboard maradék csillagocskáit használtam fel díszítésnek. A szegélyeket is fehér tintatollal rajzoltam körül, majd egy kis csillogó díszítést is vittem fel a képre és számomra összeállt.

Bízok benne, hogy nektek is tetszik és kedvet kaptatok ilyen kis egyszerű, kedves emlék, vagy fali dekor készítéséhez is.

Örülnék neki, ha nagyon sok gyermek alkotás is készülne, és az anya-lánya munkákra is nagyon kíváncsi vagyok! Gyertek – hiszen GyerekJáték!  

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-1024x1024.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,430KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink