20.9 C
New York
kedd, augusztus 16, 2022

Álmodozunk

A havi steampunk stíluskihívás nem várt sikerélményeket hozott nekem. Újra jött az alkotókedv és szárnyalt a fantáziám, így lehet, ha időm és kis családom is engedi, akkor többször is jelentkezem.

Ez az alkotás is könnyen ment. Adott egy imádás kép a Marci fiamról és egy remek, fiús stílus és csodálatos színpaletta. Alkotásra fel 🙂

A canvast első körben fehér gessoval lealapoztam és modell pasztávala a 13artsnak a  Technical stencilével stencileztem. A széleket distress inkkel kicsit megbarnítottam. Vidám játék következett a vízfestékkel. Eső mosta erdei színeket használtam, a barna és a zöld különböző árnyalatait kevergettem ki és higított misttel is színesítettem. Kis bélyegzés és el is készült az alap.

Nagy fogaskerék chipboardokat festettem meg és ragasztottam még az alapra, közben folyamatosan ügyeltem arra, és odaméricskéltem a fotót, hogy biztosan legyenek kilógó részek.

A rétegeket három főbb rétegből építettem, amiknek az aljára maradék kartonokat ragasztottam az emeléshez, hogy később a dekorelemeket még közéjük tudjam illeszteni. A legalsó egy Paint Chips papírdarab, a középső scrapiniec chipboard keret, a legfelső a fotó.

Nekem a fogaskerekek mellé mindenképpen kellenek csövek. Valami különös vonzódás lehet ez nálam 🙂 A gyerekek szívószálait lealapoztam fekete gessoval majd száradás után finoman meghúzogattam a felszínűket arany festékkel. Nekem nagyon bejött (és a srácaimnak is :)).

A rétegek közé sok-sok fém elemet, fogaskerekeket, bogarat, garázsból lopott kincset, virágokat, papír kivágatokat, és egyéb saját kezüleg készített “alkatrészeket” rakosgattam.

Imádott scrapiniec chipboardokat (szárnyas fogaskerék, Dream inspirációs feliratok, keret) mindet festettem fekete transzparens, arany mist festékekkel.

A végére még egy-két bélyegzés, matrica feliratok és fehér higított gessoval fröcskölés.

Remélem Titeket is hasonlóképpen elragadott ez a stílus magával és sok-sok csodás alkotással kápráztattok el bennünket!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,434KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink