28.8 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Állatira nyomozok

Olyan hosszú idő óta nem élveztem ennyire az “alkotást”. Tény, hogy ez sem lett a legtechnikásabb projektem, de nyugtat a tudat, hogy ez még csak a kezdet. Azért mutatom meg mégis már most nektek, mert így hátha adok ötleteket és hogy vihoghassunk egy jót 🙂

Szóval a vezérfonal a mókás nyomozás lesz. (Bevallom álmatlan, hosszú éjszakáimon bedaráltam két nap alatt a La Casa de Papel című zseniális sorozatot, mely szintén megadta a lendületet és a gyaggyant Ventúrához állatira jól passzoltak ezek a messenger appos képek)

A történetünk: titkos akták kerültek napvilágra! Régóta figyelemmel követik az állatira menő banda tagjait, melynek vezére, Rosszarc (Apafej), akitől a többiek az álnevüket is kapták. A bandatagok Mókus (Boti), Medve (Marci), Egér (Csana) és a Kisnyuszi (Bogi) igyekeznek borsot törni a nyomozónő (jómagam) orra alá. Tudjuk, hogy készülnek valamire, mert a mai napon hosszú időre elhagyhatták a börtönüket (iskola, óvoda) és biztosak lehetünk abban, hogy nem fogunk unatkozni, ha követjük őket (vagyis inkább a nyomozást az instán, facen :)).

A titkos aktákból a média kiszivárogtat most pár információt, mert a lakosságnak tudnia kell, hogy kikkel is állnak szemben. Tudniuk kell, amit most már mind tudunk róluk. Az akták tartalmaznak fotókat, talp lenyomatot, kézfej körvonalat, ujjlenyomatot, személyes adatlapot, melyhez az információt a nyomozónő cselesen az este fáradtan kidőlt tagoktól csikart ki. Korábbi dokumentumok is kerültek az aktákba, melyek tükrözik a bűnbanda minden tagjának értékes tudását és kreativitását és egyéniségét. Az akták nem teljesek, folyamatosan bővülnek a nyomozás során!

A lenn bemutatásra kerülő tartalmak még igen hiányosak, ráadásul a helyszínelés közben a nyomozónő megsérült és beszennyezte a bizonyítékokat 🙂

Kisnyuszi édi-bédi kislány, divatguru, nagyon okos, ám egy időzített bomba.

A nyomozónő nem szereti a nyilvánosságot. Közel 10 éve szolgál és véd! 🙂 Elszokott már a rivaldafénytől. Társa is igen fura és titokzatos figura.

Rosszarc, a bandavezér aktája a leghiányosabb. Emberei szűkszavúan nyilatkoztak, így vele kapcsolatban még sok információt kell begyűjteni. (Nem mutatom, de az aktájában van már az önéletrajza, tele fontos adattal :))

Medve a csapat dühöngő bikája. Igazi gavallér és ízmágus. Egy kincs! Veszélyes tényező a nyomozás szempontjából , hiszen láthatjuk, hogy megfigyelt engem és le is rajzolt.

Mókus az agy! Egér a szív!

Bárhogyan is alakul a nyomozás, mi követjük őket. Legutóbb szervezetten, használt motorokon menekültek….

Kérjük a lakosságot, ha bármit tudnak a csapat tagjairól értesítsenek bennünket!

Köszönjük a figyelmet!

Felhasznált termékek:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpgÉrdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,440KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink