22.3 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

Állati jó móka

Sugallatok Matiné ehavi filmje: Ace Ventura, hív a természet. A film az igen régi, 1994-es alkotás, anno még láttam is és szerintem jókat is nevettem rajta, .. most meg inkább, .. jajj nm is írom, sokat változtam eszerint 🙂 Szóval a filmet társítva egy különleges és egyedi színpalettával, ami sárga, kék és zöld, … kihívás volt a javából.

Elsőként fel is építettem sok-sok primas gyurmaformából, kivágatokból egy dzsungel utánzatot, sok emelés, tollak, ez meg az, .. de nagyon nem jött be, .. Tudtam, hogy használni szeretném a bolond tyúkos bélyegzőmet és sehogy sem illeszkedett ebbe a megalkotott világba. Így tiszta lappal újrakezdtem, kezemben a kész, kiszínezett tyúkokkal. Akvarell kartonra készítettem hátteret TimHoltz tintákkal ( és AAlandCreate pecsétekkel, stencilekkel. Eszembe jutott a nagyító és utána már csak fotót kellett találjak hozzá. (Jó régen jártunk állatkertbe és ki tudja mikor megyünk megint, hiszen a szükséges kártyácskámra várok ezer éve, .. de hátha egyszer megérkezik, …)

Annyira jó hátteret készítettem, még nekem is tetszett 🙂 , csak aztán ahogy lenni szokott letakartam a nagy részét, de azért bízok benne, hogy élénk fantáziával is látható. Szóval jöttek a pecsétek , a washik és épült tovább az alap, amire papírból kivágott, és Ace moodboardon látható nadrágja szerint festett nagyító került a szuper krokis fotóval. Hiszen a krokodil szájában is van mit keresni, teknősbékának is álcázhatjuk magunkat, illetve orrszarvú popót is csodálhatunk 😉 az állatkertben. (Tényleg nem tudom miért, de nehezen találtam egy olyan fotót amin a filmbéli neves állat feje is látható volt. ) A kék dzsungelt és az idézetet a PrimaMarketing Nature Love kollekciójának egyik papírjából választottam. Kicsi fröcsi, firkálás, varrás, pecsételés és elkészült. (Ha a készítés valamely lépésére konkrétan kíváncsiak vagytok, akkor kérlek jelezzétek és írom.)

A köröket én sizzixxel vágtam, de használhattok hozzá pl. WeR-os körvágót is.

Vidám emlékoldal lett (régen készítettem már ilyen lapos scrapbook oldalt is 😅) és tetszik a lányomnak, ami a lényeg.
Remélem nektek is ad némi ötletet ezen állati nagy kihíváshoz.

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkAltered ecset
Következő cikkÁllatira nyomozok

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,442KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink