15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

Akkor még minden szép és jó volt…

A jelenlegi válságos helyzetet mindenki másképp dolgozza fel. Van, aki képes arra, hogy fájdalmát, kétségbeesését vagy bizonytalanságát kialkossa magából. Az én lelkem most nem viselt volna el több horrort, így ebben a hónapban egy vidámabb, kedvesebb, szívet melengető alkotással készültem nektek. A fénykép abból az időből származik, amikor még minden szép és jó volt. Akkor még álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy katasztrófafilm kellős közepén találjuk magunkat pár hónapon belül. A képeket visszanézve én ebből a meseszép időszakból tudok töltekezni és reménykedem benne, hogy hamarosan újra ilyen csodaszép, felhőtlenül boldog napokat élhetünk meg. 

Alapnak a csodás Surfboard papírkollekció egy lapját és a Moonflowers fóliát használtam.

Nagyon szeretem a 13@rts átlátszó fóliáit, mert sokféleképpen felhasználhatóak. Lehet őket festeni, színezni, kivágni, felhasználni egész oldalként, vagy csak egy részét díszítő elemként. Aki még nem próbálta ki, mindenképpen tegye meg, ne hagyjátok ki!

A fotó kiemeléséhez sörkarton és néhány maradék papír volt a segítségemre.

Az alaphoz színben tökéletesen passzolt az Apricot Honey papírvirág kollekció, így most erre esett a választásom. Mostanában nagyon kevés olyan alkotásom van, amire nem kerül valamilyen Prima papírvirág. Nem tagadom, egyszerűen szerelmes vagyok beléjük. 😊 <3 Jópár kollekciót már beszereztem, de addig nem nyugszom, amíg mindre rá nem teszem a kezem. 😀 

Az oldalra kétféle chipboard került.

Az egyik a Dusty Attic szárnya, amit a Cotton Candy domborítóporral színeztem meg. (Azt tudnotok kell, hogy ez a fajta domborítópor kivételesen nem az embossing pad-el, hanem a modellpasztával működik jól, azzal viszont tökéletes.) A hőlégfúvóval történt domborítás után Icing pasztával adtam neki arany effektet egy ecset segítségével.

A másik chipboard az Aura Rosa 13@rtsos kollekcióból a wonderful szó, amit fekete gessoval festettem meg.

Díszítésként került még az oldalra apró szemcsés dekorkavics, splash tintával színezett gyémánt, sizzix levél kivágat és természetesen az elmaradhatatlan fröcskölést sem hagytam el a végén.

Nem tudom ki hogy van vele, de engem eddig semmi más nem tudott annyira meggyőzni, mint a magic ragasztó, így most is ezt használtam mindenhez. 

Alkossatok sokat, nagyon jó terápia!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Az alábbi termékeket használtam:

Előző cikkHorror Pocket Letter
Következő cikkKörbe zárva

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink