18.4 C
New York
péntek, május 20, 2022

Ajtó…

Ajtók … új lehetőségek, új dolgok, új megismerések, felfedezések, más életek, tanulni – látnivalók, .. imádom az ajtókat. Minden nyaralás, kirándulás alkalmával sok-sok ajtót (IS) fényképezek – családom szerint flúgos vagyok 🙂 de szeretem. Elképzelni mennyi féle családi történet, életút fűződik az ajtókhoz, amin nap mint nap közlekedünk, megfogjuk, kinyitjuk és egy új napnak/új kihívásnak nézünk elébe.

Én is elkészítettem a könyvkuckós kihívásra az oldalpáromat egy régi könyvbe, ami lassan már betelni látszik. Jó végig lapozni, mert mind más stílusú, más hangulatú, más gondolatmenet szerint készült, de akkor mind kikapcsolt és jól esett! Ez is !

Az oldalpárt előtte este repesztőpasztával kentem le, hogy az olaszos, városnézős feelinghez megadja a repedt falak hangulatát. Másnapra nagyon szépen megjelentek a finom kis repedések, struktúrák. Az idézet kapcsán gondolkodás nélkül a 13arts Bella papírkészletéhez nyúltam, mert tudtam, nekem ez a könyv, idézet csakis ezzel képzelhető el. A készlet lapjai és kártyái közül válogattam és kis tépkedéssel összeillesztettem őket. Az ablak spalettájának mintázatát stencillel is megerősítettem. Kúszós indás növények, pár olaszos olívaág és kaktusz adta a díszítést. Az oldal keretét körbe firkáltam, majd a csodás Chest of Gold Sparks festékkel húztam végig. Nagyon érdekes és mesés ez a festék (régen használtam és ezért most amikor elővettem újra rácsodálkoztam) . Arany színű, de vannak benne lilás, pirosas pigmentek is. Mivel régen használtam ezért a festék tetején ezek kiültek, ám egy gyors átkeveréssel visszaállt minden a helyére és arany színben pompázott. A megszáradást követően viszont ahogyan a fény ráesik az arany keretem néhol lilás színt is tükröz. Nagyon sejtelmes és szép, szerintem. Került még az oldalra festékfröcs, bélyegzés, némi pauszpapír, gézlap és varrás is. Jó kikapcsolódás volt elkészíteni.

Gyertek alkossatok Ti is, kapcsolódjatok ki és merengjetek el egy-egy szép emléken, jó érzésen.

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,320KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink