31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

A természet lágy ölén

A hétvégi MMM tábor csodás helyszíne, Monor gyönyörű természeti környezete ihletett meg. Aki nem volt velünk és teheti, egyszer látogasson el erre a helyre, biztosan mondhatom nem fog csalódni.

Most egy 12-es oldalt készítettem, amihez a P13 Forest Tea Party készletét és kivágóívét használtam, és hogy „kerek legyen a történet”, a Dusty Attic 30 cm-es szürke lemez leveles koszorúját.

A leveles koszorút festettem kétféle zölddel, kevés rózsaszínnel, valamint különböző waxokkal árnyaltam. Az alapnak választott oldalt átlátszó gessoval alapoztam, széleit öregbítettem és tintáztam, majd mikor már a fejemben megvolt a terv, a szabadon maradó területekre, nagyjából a kompozíció köré stencileztem. Utólag jöttem rá, hogy a bélyegzést is célszerű lett volna ebben a fázisban elvégezni, mert a koszorú felragasztása után ez némileg nehézségbe ütközött, de sebaj, „pont így akartam”. Készítettem néhány, színben a papírkészlettel harmonizáló foamiran virágot, a kivágatok és egyéb díszítő elemek kiválasztása után, következett az építkezés, a rétegek kialakítása. Feliratnak szintén a Dusty Attic egyik szöveges szürke lemez csipijére esett a választásom. Ezt fekete gessoval alapoztam, és ugyanazokkal a waxokkal színeztem, amiket már az alkotás során használtam. Végül a kompozíció körüli részt barna vízfestékkel körbe festettem, és a virágokat kivágatokat fehér gessoval itt-ott átkenegettem.

Köszönöm, hogy elolvastad!

Zsuzsi

Amiket a készítéshez használtam

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink