20.4 C
New York
hétfő, augusztus 15, 2022

A “kakukkos” óra

Valójában egy kakukkos órát szerettem volna Botondnak a születésnapjára készíteni, de kicsit kell még a gyakorlás hozzá 🙂

Pici korában az egyik kedvence volt a nagyapámnál óránként mély, tiszteletet követelő hangon megkonduló falióra. Videókat néztünk, hogy hogyan készülnek ezek az órák és még a rettentően idegesítő mesét is százszor végignéztük a kakukkos óráról 🙂

A hónap végén nyolc éves lesz. Már nagy fiú. De érzékeny, nagyon. Az albumot, amit készítettem neki, naponta lapozgatja, mutogatta az iskolában, elrejti a párnája alá, szóval Ő tudja értékelni ezeket a tárgyakat.

Belátom a kezdeti lelkesedésem kicsit alább hagyott, mikor láttam, hogy nincs itthon műkődő óraszerkezetem már. Mert persze, ha valami kipattan a fejemből és az időm is igen szorosan be van osztva, hát kérem nincs mit tenni, megoldjuk így.

A Scrapiniec shadow boxot a Ciao Bella rizspapírral vontam be. Tökéletes társam volt a dekoupázsolásban a Multipurpose Gél Médium. Nagyon felvizezve használtam, hiszen egy rendkívül sűrű és igen erős ragasztóról van szó, ami még a fém díszek megtartására is alkalmas, kiválóan alkalmazható egyenetlen felületeknél, mikor szizált, gézt, vagy szemcsés diszítőelemeket használtunk a felületen. A felszínt is átkentem és mivel vízállóra szárad így külön gessozásra már nem volt szükség. Az A.B. Studió stencilt modell pasztával vittem fel. A 13 arts vízfestékkel pacsmagoltam kicsit, hogy ne legyen olyan rikító a hátfal. A chipboard frontját a 13arts Vivid Vintage festékkészletével kezeltem. Imádom, annyira jó hatások érhetőek el vele.

Az A.B. studio papírjából vágtam ki madarat, fogaskerekeket. Chipboardokat is festegettem a Vintage festékekkel. Gézlapot és ezeket a fogaskerekeket csúsztattam a rétegek közé.

Az A.B. Studio chipboardot is a 13arts Vivid Vintage festékeivel színeztem és színtelen domborító porral domborítottam. Ámulat gyöngyörűséges ez a kombináció!

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Kép

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg
Előző cikkGolden Coast pocket letters
Következő cikkCsókolj meg!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,432KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink