31.4 C
New York
szombat, május 21, 2022

A jó dolgokhoz idő kell

Sziasztok!

A hónap témája az absztrakt.
Hamar kitaláltam, hogy milyen alapot készítek és a fotóválasztás is gyorsan ment. Mindenképpen szerettem volna a Mixed Media Mulatságon készült közös DT fotónkat megörökíteni. A hónap gondolata pedig tökéletesen passzol ide. Bizony sokat kellett várnom, hogy végre találkozzak a Csajokkal. Az eddig táborokra és a közös DT találkozókra sajnos nem jutottam el. Most viszont eljött az én időm, végre személyesen is megismerhettem Mindenkit. 🙂

Az alap egy háromszög, melyet lekentem 2 rétegben fehér gessoval. Akril festékeket  (fehér, lila, rózsaszín, 2féle sárga) felvizeztem egy kicsit és szétfolyattam az alapon. 1 napot hagytam száradni. A háromszög sarkainál modell pasztával és a Figures stencillel stencileztem. A Monograce nagy kör keret csipijeit lekentem fehér gessoval. majd gézt ragasztottam rá. A fotó alá Art Journey kollekció papírjait rétegeztem. Címnek pedig az Always feliratot választottam.

Díszítésként Northern Lights kivágatokat és elem matricákat használtam. A kedvenc részem következett, a bélyegzés fehér alapkartonra az AALL and Create bélyegzőkkel a 14-es és a 39-es szettel, szürke staz on tintával. Körbe vágtam őket és a fotó alá és köré ragasztottam Magic ragasztóval. Került az oldalra még fehér, lila, rózsaszín és sárga cérna is. Végül a szemcsés díszítők maradtak: műanyagszemcse, üvegtörmelék, fakórózsaszín-, homok– és világosszürke dara, csillámpor is.

Íme az én elkészült absztrakt alkotásom:

 

 

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,319KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink