15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

A jó, a rossz és a csúf – tag

Vadnyugati téma, barnával és rózsaszínnel, hát mit ne mondjak…….. Mindegy a kihívás, az kihívás, és mint már sokan elmondták előttem, abból tanulunk a legtöbbet, ha feszegetjük a határainkat, és kilépünk a komfort zónánkból. Így tettem én is. Az eredmény minősítését rátok bízom.

Én is, mint a többi DT társam a kihívásra összeállított alkotócsomaggal dolgoztam. Ebben a hónapban is egy tag-re esett a választásom, mérte 15×8 cm. Az alapot sörkartonból vágtam ki, erre ragasztottam fel a barna kockás design papírt. Az alapozás után stencileztem, és még száradás előtt domborító port szórtam bele. A kompozíció felépítéséhez a wild grass és flax névre hallgató szürke lemez növényeket, az alkotócsomagban található kártyákat, ephemerákat használtam, a díszítéshez kivágatokat, Prima virágokat, enameleket, szizált, göndör mohát, csipkét, madzagot, szalagot, és sizzix kivágatot is bevetettem. A díszítő elemeket emeléssel tettem fel a 3D hatás eléréséhez. Wax-szal átkenegettem a széleket, és a virágokat, kivágatokat is itt-ott. Végül arany színű folyékony akrillal pacáztam és bélyegeztem is párat.

A Mintay Florabella kivágóívéből felhasznált kalap és csizma miatt, kisé csajosra sikeredett a vadnyugat serifjének megjelenítése, de éltem alkotói szabadságommal!

Zsuzsi

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Alkotásra fel!

Zsuzsi

Amiket használtam

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkKaktuszos emlék
Következő cikkSuntastic mini album

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink