18.8 C
New York
szombat, május 28, 2022

A csillagvizsgáló

A 13arts új kollekciói közül most az Under the stars-ból hoztam egy alkotást.

Érdekes története van. Egészen más volt a tervem. Egy oldalt képzeltem el, ahol a kicsik alszanak egy nagy ágyban. Játékok, mesekönyvek, párnák, puha takaró…. el is készítettem a párnákat, az ágyikót, a könyvecskét és nekifogtam a háttér megalkotásának.

Legelőször színtelen gessoval lekentem az oldalt. Stencileztem az új Cosmic dust ésHoroscope stencilekkel és modell pasztával. Arany, türkíz és antik pasztell mistekkel fújkáltam és pacsmagoltam minden felé. Fröcsköltem csillámos zafirkék és fehér splash tintával.

Tetszett, nem volt gond, de nem volt az igazi. Üldögéltem felette, tologattam és pakolgattam ide-oda a párnákat, de nem sikerült megalkotni azt, amit a fejemben kitaláltam. Elengedtem. (megjegyzem ezt én még mindig erősen tanulom, hogy elengedjem, ne erőltessem mindenáron a dolgot!)

Fotó letép, papír junk journalos dobozba repít és újratervezés. Mondogattam a készlet nevét … néztem fel kérdőn a csillagos égre és bummm azonnal beleszerettem. Előbb egy sima távcsőben gondolkodtam, de még direktebbnek tűnt az állványos csillagvizsgáló.

Régi papír gurigákat, mezei nevén wc papír gurigákat tekertem körbe az előkészített oldalból levágott csíkokkal. Ismét beletúrtam a gyerekek játékos dobozába, hogy mozgó alkatrészt keressek a tartó részhez. Csúszkásra készítettem a “teleszkópos” részt is. Díszítettem még kivágott virágokkal, papír virággal, fogaskerekekkel, matricával, darával, mica pehellyel és az új kivágatokkal. Fröcskölés a végén arany és kék splash tintával.

Ime a legújabb szívem csücske alkotás:

This image has an empty alt attribute; its file name is 3176-10-300x300.jpg


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!Kép

This image has an empty alt attribute; its file name is mixed_media_scrapkor_szogletes.jpg

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,333KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink