22.2 C
New York
vasárnap, május 29, 2022

A contre courant fotócserés

A hétvégén ötvenakárhányan szuper élményekkel gazdagodtunk, most volt ugyanis a 3. Mixed Media Mulatság 🙂

Ennek egyik eleme: a fotócserés játék, amiben terrrrmészetesen ismét részt vettem. A játék lényege, hogy “A Beavatott” – jelen esetben Manna, és szeretnénk itt is megköszönni, hogy elvállalta a játék szervezését! – minden részvevőtől kap egy vagy több fényképet. Ezt a fotót vagy fotókat azért küldjük neki, mert szeretnénk a táborban megszkreppelve viszontlátni. Miután Manna sorsolt egyet, kiküldte azokat és indulhatott is az alkotás. Teljes titokban átadtuk neki a táborban az oldalakat, vásznakat, képkereteket és a legkülönfélébb alkotásokat, merthogy a fotókat megkötés nélkül lehetett feldolgozni! A táborban aztán egy nap állt rendelkezésünkre, hogy kitaláljuk, vagy legalább megtippeljük, hogy melyiket ki készítette. Hát itt aztán voltak nagy meglepeteséket 😀 Részemről a teljes sötétben tapogatózás, ugyanis ilyen fotócserésen még nem vettem részt, ahol a titkos alkotók ennyire kiléptek volna a komfortzónájukból, ahol ennyire más stílusban alkottak volna, mint amit megszoktunk tőlük* 😀 Agyam eldobtam, de komolyan! 😀 Minden Kedves Részvevőnek hatalmas gratula és respect!! Le voltunk nyűgözve!!

*Nno, én voltam szerintem az egyetlen, aki egy pöti meglepetést sem okozott 😀 Én hoztam a formám, jelen esetben a nagyfotós-sokfotós-minimál oldalamat. De nem azért, hogy kibújjak a mixed media technikák összetett és időigényes, ám de annál maszatosabb lépesei alól 😀 Neeeem!! Azért válaszottam mindezt, mert ismertem a képen szereplő kis hölgyet és pontosan tudtam, hogy mivel tudom megörvendeztetni 😀 Örömalkotás volt a köbön, és vigyorogtam mint a vadalma, mikor láttam, hogy hogy’ csillog a szeme az örömtől és vigyorog ő is ezerrel az ajándéka miatt. <3

** Természetesen a beleegyezésüket kértem, az övét és az anyukájáét is, hogy megmutathassam itt a blogon az oldalt – ezer hála és köszönet érte!

Felhasznált termékek:

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Előző cikkHúzd ki magad
Következő cikkA természet lágy ölén

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,337KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink