15.7 C
New York
csütörtök, május 26, 2022

A Big Star

Sziasztok!

Az előző posztom egyfajta folytatásaként hoztam nektek a havi stílusgyakorlatra készített oldalamat, ami immár teljes mértékben megfelel a Hollywood moodboardnak.

Ahogy említettem, a kisebbik gyerkőc szeret itthon a „rivaldafényben” lenni, és ezt már egészen kicsi korában is szerette hangsúlyozni előttünk.

A mostani layouton egy korábbi képét használtam fel, ez az egyik kedvenc fotóm róla. Az egyik napszemüvegemet vette fel, és amikor meglátta, hogy fotózom, rögtön vette a lapot és mókázott, pózolt a kamerának. Mégis, ezt a spontán pillanatot szeretem a legjobban a sorozatból.

No, de lássuk, hogyan is készült az oldal. A fehér alapkartont clear gessoval alapoztam, majd fekete akrillal és egy celofánnal megfestettem a két szélét. A fehéren maradt részekbe, és azok köré bélyegeztem, ahol túl sötétnek, vagy soknak találtam a feketét, ott fehér splash tintát folyattam rá. A filmszalag és a sugár bélyegző egy ezer éves Tim Holtz készlet része.

A Ciao Bella Modern Times készleteiből kivágtam a monokróm elemeket. Mivel ezekből nem túl sok volt, a Pattern pad egyik 12”es papírjának mintáiból is vagdostam. A reflektorokat és a kamerát egy régi netes fotóról nyomtattam ki és körbevágtam.

Használtam még matricákat a 7 Dots Studio-tól (Paint chips, Hazy Days), valamint a 13@rts csillag alakú konfettijét is, mint szóródíszt. A szómatricákat a felső részen kiemeltem, alul pedig tintaceruzával rajzoltam körbe.

Ez most nem lett az a megszokott, agyonpakolt oldal, de nekem nagyon tetszik, és élveztem az alkotás minden percét.

Remélem, ti is elkészítitek a hollywood-i alkotásotokat!

Jó alkotást!

Andi

Kíváncsi vagy, miket használtam?

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,330KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink