21 C
New York
péntek, augusztus 19, 2022

A bálna hasában

Végre itt a nyár, élvezem nagyon. Bár az utazás várat magára, de addig is egy kicsit nosztalgiáztam és simogattam a szép új nyári készleteimet és variáltam melyikkel is alkossak, mert mind nagyon tetszik.

Régi nyári emlék, amikor egy “bálna”, na jó egy “tengeralattjáró” hasában utaztunk az Adrián. A bálna formájú woodouts alapot dekoráltam az új nyári Mintay kollekció elemeivel, a csodás rózsaszín-sárga-zöld kombóhoz kéket csempészve. Szerintem egész jól működik, így szerintem aki eddig idegenkedett tőle ne tegye, mert csodás ez a papírkészlet.

Az alapot és a talpát fehér gessoval kezeltem, majd rózsaszín tengerfodros lapot kivágtam a formát körbe rajzolva. Azt is alapoztam átlátszó gessoval, majd pecsételtem, fröcsköltem, kék tintákkal és a 13arts csodás csillogó pigmentes festékével színeztem kicsit itt-ott megfolyatva a festéket. Stencilezéskor főként az AAll&Create44-es nyári mintáját használtam.

A készlet kivágó ívének elemeiből, a keretes lapokból és pár általam pecsételt és kivágott elemből felépítettem a fotó hátterét, amit ezúttal ff-ben nyomtattam ki. A dekorálásnál egy régi fokhagymás tartózsák hálóját is használtam és készítettem pár tengeri csillagot is a primamarketinges formákban. Ezeket festékkel és waxokkal színeztem. Nem nagyon technikás, és mondhatni abszolút egyszerű dekoráció, és mégis nagyon kedves lett nekem.

Utólag gondolkodtam, hogy a kihívással összhangba lehet-e hozni – háááát?!? csak éppen hogy. A mottó megvan benne: Hív a természet, aztán van kék-zöld-sárga szín is, .. csak csatlakozott hozzájuk némi rózsaszín is 😉 ami elviszi a moodboard színeit. Így nem erőltetem, ti se tegyétek.😅

Alkossatok, játszatok, élvezzétek a nyarat, a nyár adta lehetőségeket!

( A fotók most este készültek, .. bocsánaaat, siettem…)

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Kövess minket

0RajongókTetszik
3,442KövetőKövetés
0FeliratkozóFeliratkozás

Legújabb bejegyzéseink